ilonaiheita

Syksy saa mietteisiin. Kauniisiin muistikirjoihin voisi raapustella ylös mitä milloinkin tärkeää ja elämästä oivallettua. Sen sijaan, että sen tekisin, kirjaan vain ilonaiheeni tähän. Kuvin. Ehkä muutaminen sanoin.














Valaistu pihapuu, lasten ihan ensimmäiset keppihevoskilpailut - erään syksyisen kauniin maanantai-illan ilonaiheita. Kuvassa kuopus ja voitokas hevosensa Pyry.









Se samainen valaistu tuomi ja likaisen auton ikkunan läpi hätäisesti kuvattu sateenkaari. Olimme matkalla kotiin. Auton perällä matkusti kaksi matkalaukullista pyykkiä mutta myös suuri kassillinen mukavia reissumuistoja.

Tätä kukintaa olen odottanut koko kesän. Jotain meni mönkään pelargonioiden talvehtimisessa ja rosebud ei ole näyttänyt hyvältä sitten viime kesän. Kunnes nyt.


Etelän sukulaisten ilahduttava tuominen: valtava säkillinen omenoita. Niistä on keitetty hilloa ja paistettu piirakoita. Voisinpa välittää tuoksun.


















Esikoisemme on isänsä kanssa samasta puusta, täysin. Samannäköisiä, samanlaisia.
Oma omenapuumme, joka viime syksynä teki vain yhden omenan, teki nyt 14. Ilonaihe, suuri, sekin!

Minkäs teet, ilonaiheita riittää!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tällä hetkellä minua ilahduttaa tieto näkeväni perheeni ensi viikonloppuna (ja juhlivani sinun synttäreitä?), se että saan aamuisin herätä siihen kun kissanpennut ryömivät syliin rapsuteltaviksi torkkumaan ja kehräämään (viideltä aamulla kaiken lisäksi, voinpa kertoa että harvemmin yhtä pehmoista herätystä), se että ole löytänyt teehuoneen jossa sielu lepää, kuulen ajatukseni selkeästi ja jään suustani kiinni tunniksi omistajan kanssa. Se että saan kietoa kaulahuivin kaulalle ja kävellä joka aamu kirpeämmässä ilmassa metrolle töihin päin ja hyvien kirjojen lukeminen. :---)

-Saara
Äiti ja tytöt sanoi…
Ja höyryävän teekupin äärellä haaveissasi matkustat maailman ääriin, syleilet tuulia ja annat mietteiden siivittää matkaasi. Sinulla on se taito. Ihana nähdä pian <3
kaari3 sanoi…
Paljon kaikenlaista ihanaa! Kaksi kuvaa jäivät heti mieleen, lapsi ja isä, sekä aivan herkullisen väriset hillopurkit :)
Äiti ja tytöt sanoi…
Kiitos :) Rakkaista ihmisistä saa lämpimiä kuvia. Miksei makeasta hillostakin!