maanantai 6. elokuuta 2012

poliisisorsa ja hyönteistutkija

Meidän perheessä ei asu enää vauvaa. Kaksi leikki-ikäistä kylläkin.

Kuopus on ilmoittanut aikovansa isona poliisiksi ja sorsaksi. Mietinnässä vielä, että kummaksi loppujen lopuksi. Ehkä jopa molemmiksi, poliisisorsaksi. Esikoinen vastaa kysyttäessä aikovansa hyönteistutkijaksi, tai sitten hyvin pikkuvanhaan tyyliin, ettei hänen tässä iässä vielä tarvitse tietää.

Meillä on viime aikoina harjoiteltu paljon isojen tyttöjen juttuja - pyöräilyä, itsekseen puuhaamista, pöydän kattamista ja jääkaapilla asioimista. Kun lapset oppivat jääkaapille, se on jo iso juttu.
"Minä haluan itse! Minä osaan jo!"

Välipalan tarpeessa voi itsekseen pinkaista vaikka vadelmapuskaan. Oma-aloitteisuus kunniaan!
Sillä välin kun pienempi kiipeilee pihan perällä, on isompi ottanut lempikirjan, lempipaikan ja lempiasennon.Hyönteistutkijan on oletettavasti hyvä tuntea myös prinsessasadut tarkoin. Kaiken varalta, jos nyt tulevaisuudensuunnitelmat sattuvat vielä muuttumaan. Joka tapauksessa maailman paras harrastus - lukeminen.

Paita ja sen peppu.

Vanhempana sitä tietysti alituiseen toivoo, että lapset olisivat toistensa läheisimmät ihmiset aina. Että vielä kolmenkymmenen vuoden jälkeen, voisivat turvautua toisiinsa. .Että osaisi ja saisi olla pikkusiskon lohduttaja vielä silloinkin, kun aikuiselämän kommellukset osuvat kohdalle.
3 kommenttia:

HS kirjoitti...

ihana kuva tuo lilja ja linnea <3

HS kirjoitti...

nii ja poliisisorsa :D
paita ja sen peppu... haah :D meleko ilivekset ovat kyllä tytsyt

Johanna kirjoitti...

Iliveksiä, iliveksiä :)