torstai 1. marraskuuta 2012

lempiaihe, lempiväri

Kun mietin, mitä kuvaan mieluiten, ensimmäisenä tulee mieleen tietysti omat lapset. Muita aiheita pohtiessani olen huomannut, että huolimatta siitä, että olen syntyperäinen maalaistyttö, kaupungit ja  rakennettu maisema viehättävät kovasti. Tosin, joka kerta kun palaan kotikonnuilleni, kamera käy ja erilainen maisema vie mennessään, hetkeksi.
Saan usein nähdä hurjan hienoja lintu- ja muita eläinkuvia mutta itsestäni en ole vielä eläinkuvaajaa löytänyt.  Luonto- ja maisemakuvaus alkavat aika ajoin viehättää, varsinkin kun matkustaa omista ympyröistä vähän edemmäs. Tähänkin on poikkeus oma kotikaupunkini, jota kyllä kuvaan mielelläni.

Lempivärejä kuvaan aina, kun siihen on mahdollisuus, ja siihen liittyy kai lähes pakkomielteinen tarve kuvata tivolissa, sirkuksessa ja huvipuistoissa. Värimaailma on kaunis! Ikiaikainen haaveeni on päästä kuvaamaan hylättyjä huvipuistoja. 

Laitanpa tällä kertaa kuvia, jotka eivät ole teknisesti parhaita otoksiani mutta ne ovat arkistojen kätköistä kuvia, joista tykkään aiheiden puolesta eniten.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajatuksia herättäviä kuvia....

Johanna kirjoitti...

Kiitos. On kiva kuulla, että kuvani herättävät ajatuksia :)

Marika kirjoitti...

ihania kuvia kyllä kertakaikkiaan:)

Johanna kirjoitti...

Kaunis kiitos :)