maanantai 17. joulukuuta 2012

tien päällä

Olen aina saanut parhaat ajatukseni liikkeessä. Juoksulenkillä pitäisi olla sanelulaite mukana, jotta kaikki mahti-ideat tulisivat talteen. Auton kyydissä tapahtuu sama. Viikonlopun Jyväskylän reissulla syntyi monta hyvää ideaa kevättä varten. Kuvaussuunnitelmia, kohteita, joissa tahdon käydä kameran kanssa ja kortteihin kivoja aiheita.
Kameraa ulkoilutin perillä aika vähän, ja ne vähät kuvat otinkin jouluostosten lomassa vain Jyväskylän kävelykadulta. Yllättäin jouluvaloista. Huomaan edelleen kärsiväni samasta oireyhtymästä - sähköjohtoja on ihana kuvata. Suorastaan pakko saada kuvaan.


Tähän kuvaan sain idean esikoiseltani, joka kasteli muovinpalasta. Palaan tuli kauniit pisarat, jotka eivät ihan tässä näy, kuten toivoin. Asetin muoviläpyskän kameran eteen.  Ideaa on hyvä kehittää eteenpäin.
Viikko jouluun! Menköön se jazzin tahtiin. Sukkelaa ja sujuvaa tätä viikkoa!

2 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Ideat juoksevat kun saa rauhassa ajatella. Jos vain muistaisi :)Olet niin idearikas, joten ei haittaa vaikka jonkun hetkeksi unohtaisitkin, se palaa myöhemmin mieleen...

Johanna kirjoitti...

Se on jännä ilmiö. Parhaat keskustelutkin syntyy liikkeessä :) Voisiko kehitellä juoksupalaveriaatteen, jonka möisi rikkaille liikemiehille... Hmmm. Tämä ajatus syntyi keinutuolin sylissä huojuen. Kiitos, kauniisti kehuttu.