perjantai 21. joulukuuta 2012

tule joulu herkullinen

Jouluaattoon on enää 3 yötä ja kiirettä alkaa kertyä ihan huomaamatta lisää vaikka toisaalta se alkaa jostain kohtaa helpottaakin. Tänään on omat menot, huomenna on pikkujouluteatteri ja sunnuntaina leivotaan ja paistellaan laatikoita. Jossain vaiheessa toimitellaan pikku paketteja, joita ei ole vielä edes aloitettu paketoida, ympäri kaupunkia.

Joulupukille piti vielä tänään jättää portaille kirje, josko tonttu vielä sen ehtisi Korvatunturille toimittaa. Sitä en tiedä, ehtiikö joulupukki enää lisää lahjoja pajassaan työstää. Pienimmäinen toivoi vielä ikiomaa tekokukkaa. Äitin kukat eivät kai osaa arvostaa hänen suuren suuria rakkaudenosoituksia. Niihin ei sitä paitsi voi asettaa siipiponeja oksille asumaan. Tai voi, mutta äiti suuttuu. Isompi kirjasi isompia toiveita. Valtava ponilinna! Ei sentään ponia. Vielä.

Ahertakkaamme siis vielä muutama tovi. Muutaman yön päästä saa virallisesti syödä liikaa suklaata, porkkalaatikkoa ja graavilohta. Ja mätileipiä, sampanjaa ja, jos suinkin onnistun, panettonea kera manteliliköörin!  Tule joulu herkullinen!  


Ei kommentteja: