terveisiä lomalta

Pikainen postaus, lomalla olemme vain mokkulan varassa eikä se toimi kuin toivoisi...
Saamme kokonaisen viikon nauttia mitä kauneimmasta talvesta! Loma sisältää uintia, juoksua ja luistelua. Hiihtäminenkin houkuttaa kovasti, ehkä kouluajan traumoista on kulunut jo tarpeeksi aikaa. Maisemat hiihtämiseen olisivat ainakin varmasti Suomen parhaimmat!










Lunta on sopivasti. Luonto näyttää pukeutuneen kauttaaltaan valkoiseen harsoon. Kun aurinko laskee järven taa, taivas on paikoin pinkki, paikoin laventelin sininen. Tehokasta viikon jatkoa!

Kommentit

kaari3 sanoi…
Kaunista maisemaa on hiihdellä! Niin kauan kuin kukaan ei ole karistamassa lumia niskaan :) Kaunis pastellisävähdys on jo ilmassa, kevättä lupaa. Tuosta elosuoja- sanasi merkityksestä, meidän Mummolassa oli ruoka-aitta jota kutsuttiin puoriksi. Samaa alkusanaa, siellä varsinasisuomalasittain.
Äiti ja tytöt sanoi…
Kyllä näissä maisemissa kelpaa :) Juu, olenkin lukenut tuon ruoka-aitan eri nimityksiä. Meidän mummulla se tosiaan oli puoji. Hassua tämä suomen kieli, vanha ja uusi.
Siina sanoi…
Mun blogissa on sulle haaste. En tiedä onko tämä semmoinen blogi jossa otetaan vastaan haasteita, mutta haastoin silti :)
Äiti ja tytöt sanoi…
Kiitos Siina! Minä paneudun mielelläni haasteeseen :)