lauantai 2. maaliskuuta 2013

lauantai

Tänään päätin sitten itsekin testata kaikkien ylistämää avokadopastaa. Ruokaa on kiva kuvata, ja uudella kameralla täytyy oppia kuvaamaan. Ruokakuvissa sentään kohde pysyy paikallaan.

Pastaohjeita tuntui olevan netti pullollaan, itse käytin tätä. Kaikki ne tuntuivat perustuvan samaan alkuperäiseen ohjeeseen.


Ohjeessa kehotettiin käyttämään spaghettia mutta ruuanlaitossa huomattavasti kokeneemman ja kunnostautuneemman mieheni neuvosta päädyin fusilliin.  Kastike jää paremmin noihin kierteisiin ja makua riittää.


 Avokadoni olivat aika pieniä, joten laitoin mainitun kahden sijasta neljä.  Rakastan avokadoja!Parmesania, pecorinoa ja valkosipulia. Tässä vaiheessa oli jo aika selvää, ettei tästä pahaa voi tulla.
Basilikaa ja sitruunaa. Oliiviöljyä. Persiljakin oli ohjeessa mutta en tahtonut sekoittaa basilikaan. Makuaisoita.
Hyvää siitä tuli. Aika yksinkertainen ja ehkä jopa tavallinen mauiltaan mutta mielettömän herkullista.

Lounasseurani oli sitä mieltä, että parasta avokadopastaa tähän mennessä. Kiitos !

3 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Ai, miten herkulliset ruokakuvat! Olen samaa mieltä siitä, etteivät kovin nopeasti karkaa käsistä kuvatessa :) Haepa pieni hauska haaste blogistani!

Terhi Eteläinen kirjoitti...

Ihanan näköistä :) Ja Mies on viisas mies, kastikkeen tarttuminen pastaan on maksimoitava. Huonontavasti siihen vaikuttaa myös pastan huuhtelu keittämisen jälkeen ja öljyn lisääminen pastaan - jotkut kuulemma sitä suosittelevat. Hulluutta sanon minä!

Aurinkua :)

Johanna kirjoitti...

Joko Terhi testasit ohjeen? Heettua!