lauantai 9. maaliskuuta 2013

the ounce

Helsingissä on mitä suloisin ja tunnelmallisin teekauppa. Muutama asiakaspaikkakin löytyy. Tuoksu on huumaava. Pikkuruinen mutta silti lämmin ja vieraanvarainen paikka kuiskii mennyttä aikaa. Vaikka pöytiä ei montaa ole, voisin kuvitella, että paikan henki saa ihmiset ruuhka-aikaan mahtumaan vaikka kylki vasten kylkeä.

The Ounce sijaitsee Fredrikinkadulla ihan kaiken keskustan tuntumassa. Lukuisista teelaaduista maistoimme mm. Kauneuden kunigatarta, Mummon piirakkaa ja lapsille kofeiinitonta rooibosta.

 Kotiin viemisiksikin lähti useampaa teetä. Tytöille ja naapurin pikkuiselle teenjuojalle ostin Lasten 
 teetä, yrttisekoitusta. Flunssaa karkoittamaan hankin varastoon appelsiini-inkiväärisekoitusta, yrteistä sekin. Kun Unssin kulmilla liikutte, poiketkaahan! Kannattaa kyllä ihan varta vastenkin sinne  hakeutua. Ihana, rauhallinen teehetki odottaa!

2 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Sepia kuvat tekevät oikeutta puodille! Kauniita. Tarjoapa niitä heille, kalliiseen hintaan! Asuin ennen lapsia niillä nurkilla, sieltä oli kiva lähteä kaupungin hulinoihin. Lastenkin kanssa on kivaa hienostella putikeissa ja puodeissa, oppivat nauttimaan kaun iista.

Johanna kirjoitti...

Aivan. Meilläkin toiveissa, että lapset ensinnäkin muistavat, että pääsivät mukaan ja että tottuvat ja oppivat nauttimaan :)