sunnuntai 26. toukokuuta 2013

loma

Kotimaan matkailu on helppoa ja siksi niin mukavaa. Kun kylpylä täällä Katinkullassa on nurkan takana, siellä tulee piipahtaneeksi monta kertaa viikon aikana. Angry Birds- aktiviteettipuistossa lapset juoksevat kokonaisen iltapäivän hikipäässä. Aurinkoinen ja lämmin sää sai myös luonnonvesien ääreen. Toiset kastautuivat kunnolla, toiset raaskivat kastaa vain varpaat. 
Lomalla parasta on ehdottomasti ollut koko perheen yhteinen aika, ja oikeasti, kaikki meistä sai lomailla!

 Mummun seura osan lomasta oli meille kovasti mieleen, ja mummuhan se mahdollisti myös herkkupiknikin kaksin rakkaan kanssa. Kamera on saanut kulkea ja olla kulkematta, ei mitään pakottavaa tarvetta ole ollut kuvata. Kohokohtia tietysti myös uiminen, uiminen ja pikkuisten riemu. 

Lomaan kuuluu myös kuntoilu, se on osa hyvää oloa. Vuokatissa riittää juoksureittejä, kylpylästä löytyy kuntosali. Kiireetön aamupala terassilla lämpimässä tuulenviressä - sitä ihanuutta ei kai tarvitse edes yrittää kummemmin kuvailla. 


Lasten elämä on niin vilpittömän huoletonta ja luottavaisen mutkatonta, mutkattoman luottavaista. Toinen toi mukaan Mc Koppakuoriaisen, jota on viikon ruokkinut purkkiin, toinen hoitaa kolmatta päivää järvestä löytämäänsä simpukkaa.  Voikukkia keräillään suuren ääneen hyräillen, muurahaisia juostaan karkuun. Tyttöjen hiuksissa tuoksuu hiekka ja aurinko, heti aamusta saakka. Heidän seurassaan muistan hyvin selvästi omatkin lapsuuden kesäpäivät.Lämmintä, hiekan ja tuulen tuoksuista kesän alkua!

Ei kommentteja: