tiistai 25. helmikuuta 2014

hallittu valo


Oulun Kameraseura järjesti jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Hallittu valo- kurssipäivään. Kokeilimme valotunnelia, kolme piste- valoa ja rembrandt- valoa. Vaikka miljöökuvaus on aina ollut enemmän minun mieleeni, oli hauskaa päästä kokeilemaan studiotyyppisiä olosuhteita, valoja ja saada niihin vielä opastusta. Kauniille mallille kiitokset.

Our local camera club arranged a chance to try studio-like circumstances. We tried three different light positions and had a beautiful model to pose for us. It was educational and good experience. Liked it!

2 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Hienoa kokeilua. Kuvat 2 ja 3 ovat kauniita. Viimeisessä kuvassa malli on ehkä eniten itsensä näköinen, näyttää rentoutuneemmalta. Tässä huomio kiinnittyy juuri vaatetukseen, mikä ei ehkä ollut paras valinta kuville. Muotokuvien toivoo olevan ajattomia. Kaunis sarja, hyvin olet oppinut:)

Johanna kirjoitti...

Kiitos kommentista :) Kaunis mallimme ei ollut otattamassa muotokuvaa, poseerasi vain koko kurssille. Siksi siis ihan arkivaatetus. Oli mielenkiintoinen päivä.